Modette

Bli mer positiv steg 13: Hur jag gör för att inte bry mig om vad andra tycker
Om det är något jag blivit bra på, eller åtminstone bättre på så är det att inte bry mig  om vad andra ska tycka. Vet inte om det är åldern eller att jag blivit härdad från jobbet, men jag tycker få saker är pinsamma längre.
 
"Är det inte pinsamt att filma sig själv på stan?" Frågade någon när jag började vlogga, och Ne. Det är förvånansvärt lätt. För jag bryr mig inte vad personer omkring mig ska tycka. Och nu ska jag berätta varför. 
 
 
 1. Jag tycker det är extremt sorgligt att så många inte filmar sig själva på stan eller tex klär sig i sin unika stil, utan istället går och ger blickar på stan. Jag skämms inte om någon kollar snett, jag tycker synd om den som dömmer.
 
2. Om jag skämmer ut mig inför någon så är det antagligen bara något de kommer minnas över dagen. De, precis som jag är huvudrollerna i sina egna liv.
 
3. Mitt pinsamma misstag blir ofta en jäkligt rolig story.
 
4. Jag imponeras av folk som går emot normer. Inte folk som aktivt måste hävda sin orginalitet, men de som kör sin grej. Oavsett om det är att filma sig själv på stan, gå till fotbollsplanen för att nå 10 000-timmar, använda en sheet mask på flygplanet eller bara de som, vad vet jag, tar ägg och kaviar på pannkakorna trots att alla rynkar på näsan. De kör sin grej och skiter i. Det tycker jag är beundransvärt och fett. För egentligen, who cares.
 
Jag lovar att livet blir mindre omständigt, skamfyllt och att du kommer ha en positivare vardag om du inte bryr dig om vad andra tycker. 
 
Det är lättare sagt än gjort, men mitt bästa tips är att skriva en egen lista och tänka på punkt 2. Du är huvudrollen i ditt liv (jag och min tjejkompis missbrukade den sägningen ett tag).
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress