Modette

Mitt möte med ett medium & min auras avslöjade
På Gina Tricots event med Anine Bing igår fick alla gäster chans att fotografera och tyda sin aura, samt bli avlästa av ett medium! Så jag tänkte skriva lite om den upplevelsen. 

Jag tror egentligen inte på spöken. När man är död är man död tror jag. Men energier tycker jag känns mer vettigt på något vis. Så jag har länge varit nyfiken och velat bli spådd och avläst av ett medium.
(null)

Mina kort och det mediumet sa tyckte jag stämde bra in på mig, det kom upp saker jag visste om mig själv redan. Men när jag fotade min aura så kom det upp en sida av mig som jag vet att jag har - men som jag glömt av. Och jag måste erkänna att jag blev lite chockad.
  (null)
(Lika snygg som på passfotot haha...)
 
Färgerna runt om är ju då min aura och de visar att jag har mycket känslor inåt, har bra intuition att känna av saker och att jag är känslig. Vilket stämmde så bra in på mig förr, när jag var liten.

På dagis kallades jag för den lilla tänkaren och var ganska känslig och blyg. På senare år har jag utvecklat en väldigt social sida som är mer utåtgående och jag har fått mer skinn på näsan. Men den gamla Lisa kanske kommer fram ibland. Eller så kan det vara spriten, som mannen sa och pekade på mitt glas Hahaha!

Men jag drack bara ett halvt glas, så det var nog INTE spriten ändå haha!

(null)
  (null)
Hahah min aura kändes så EMO jämfört med Felicias!!
(null)
Kvällen var iallafall supertrevlig och kollektionen var jättefin. Älskar Anines stil, den är så enkel men samtidigt tuff och chic. Lite som att man "bara slänger på sig en t-shirt" och sen är TOPP fräsch. Älskar den looken.

Tack Gina Tricot och Anine för kvällen! <3
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress