Modette

Frukost, smink och en väldigt viktig insikt
Jag kickstartade min fredagsmorgon på Fotografiska då Zoeva bjöd in mig till deras frukost i samband med att de du lanseras på Sephora. Så kul! Jag älskar att strosa runt inne på Sephora och tycker att de alltid har så spännande varumärken där.
(null)

(null)

(null)
 
Imorse bjöds det iallafall på frukost, massa sminktips och sen fick vi lyssna på grundarens historia som jag tyckte var så inspirerande. Hon hade börjat sin buisness från nästan ingenting och idag håller hon på att lansera sina produkter på självaste Sephora. Vilken dröm.

(null)

(null)

 Jag tror verkligen på att man kan åstadkomma vad som helst, vilka förutsättningar man än har så länge man levererar bra saker och tror på det man gör. Men det är viktigt att komma till insikt om det gång på gång så man blir påmind.
 
Du kan göra vad du vill här i livet.

(null)
(null)
Kände och klämde på produkterna och pigmenteringen var verkligen grym. Så kul att se, speciellt då paletterna är såpass billiga (tror de går loss för ca 200 kronor!!).

Nu ska jag avsluta det sista innan jag måste sticka iväg för att möta mina tjejkompisar på TC och sen vidare till Arlanda. Vi hörs innan flyget går lite mer.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress