Modette

Mer smink för dina pengar & min favorit rouge
Hej på er! Tänkte tipsa om ett sminkhack jag gjort på senaste tiden. Nämligen använda produkter lite all oround. Man behöver inte ha 603 produkter för var sak alltid utan många produkter idag är multifunktionella.

Ögonskuggor är lättast att använda till fler områden än bara ett. Jag använder ibland skimmriga skuggor som highlighter, mörkare som contour och det har även hänt att jag använt det till ögonbryn då jag inte hittat pennan.

Nu på senaste har jag använt ögonskuggor som rouge och wow, jag har verkligen fått upp ögonen för make up stores skuggor.
(null)
(null)

De här två använder jag med åhlens highlighter borste och sveper över kinderna.
(null)
Den här skuggan i nyansen "tutti frutti" ser helgalen ut, men den är väldigt mild i tonen när den väl hamnar på hyn. Tycker den är jättefin.
(null)
Romance ger inte lika mycket färg, den ger mer en diskret och skimmrig look. Den här gillar jag bäst av de två skuggorna måste jag säga. Den nyansen ger sån fin glow och är mer användbar som ögonskugga också. 
(null)
Romance till vänster och tutti frutti till höger. På bilderna nedanför använder jag båda. Tycker egentligen inte du behöver två, en räcker gott och väl.
(null)

(null)
Så summan av kardemumman: att använda en produkt till fler områden sparar plats i sminkväskan och på pengarna i plånboken. 

Just rouge är en jättebra grej att kombinera även som skugga. Rekommenderar verkligen make up stores microshadows, de är inte så fasligt dyra, väldigt användbara/multifunktionella, de sitter bra, är pigmenterade och färgerna smälter jättefint på huden. Tips tips om du är på jakt efter en specifik ton snarare än en palett!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress