Modette

Min helg i mobilbilder
Vi kör en recap på helgen i vanlig ordning då jag hört att många av er gillar det, så här kommer ett stökigare inlägg från en lite stökigare helg haha!

Fredagen bjöd på AW med jobbet och jag hade så roligt. Vi käkade på Krubb och jag tog en tryffelburgare. Var lite besviken på den men sötpommesen var de godaste någonsin! Ska gå dit i sommar och dricka vin och käka pommes på uteserveringen där, så mysig! 
(null)

Lördagen var inte lugnare den. Efter en heldag i solen kom mina tjejkompisar över för lite käk, några glas vin och MASSOR av smink.

Vi drog till Mono en sväng innan vi drog till för att dansa och möta upp några fler vänner. Tillslut hamnade vi på Hells som fick bli vår slutstation. Hade en så himla rolig kväll!! 
(null)
På tal om stök, så himla rörigt hemma hos mig nu... woops... Men men. Jag gjorde förresten världens godaste drinkar med citron, sprite och gurka. Superenkelt och supergott!
(null)
(null)
Söndagen idag har varit lugn. Har städat här hemma, chillat i solen på balkongen och i soffan, tagit en PW och nu dricker jag en smoothie på hallon, havtorn och mango.
Jag fastnade inte för bonusfamiljen så nu brhöver jag en ny serie, tipsa mig gärna!!
(null)
(null)
(null)
Hittade ett matt grönt hus på prommenaden. Så fint!!
(null)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress