Modette

Min helg i mobilbilder!
Wow vad snabbt den här helgen gått. Trodde jag skulle hinna med så himla mycket men det har varit ett packat schema aå jag har liksom inte haft tid över till bloggen eller att ens hinna köpa fjädrar och tulpaner för att dekorera här hemma. Lite trist kanske men samtidigt okej då jag hunnit med att träffa de flesta av mina vänner och hela min familj och en del av Filips familj. 

I fredags när jag kom så han jag inte ens lämna mina saker hemma innan det bar av till ett mingel och sen direkt till Baròn för en spontanmiddag. Vi som egentligen skulle haft filmkväll och käkat Max.
(null)
I fredags han jag ju skriva ett inlägg här lite kvickt. Uteserveringen var jättemysig och vi beställde in några flaskor rosé. Vårkänslan var på topp! 

Sen begav vi oss hem för en pangmiddag med lite plock till förrätt och till huvudrätt blev det lamm. Det blev riktig festlig stämning lite senare, så himla kul!

(null)
Bar världens sötaste topp från Gina Tricot!
(null)

På lördagen käkade jag påskbuffé på Dömle Herrgård med Filip, hans familj och mamma. Så himla mysigt och fint där borta. Blev kär i de här vaserna/krukorna eller vad man ska kalla dem hehe...
(null)
På kvällen bjöd jag hem några tjejer på förfest men jag var så trött sen gårdagen så att jag kastade in handduken redan innan vi skulle ut!
(null)
Igår träffade vi min pappa på en fika och sen direkt till mamma på lunch och sen hem och byta om för att ta en promenad till Sundsta för att testa en Malaysisk restaurang som jag inte alls gillade.

Har med andra ord farit fram och tillbaka, överallt hela helgen. Är så trött nu men vill ta vara på sista tiden med Filip, är väl därför bloggen har fått lida. Har ju bara fått några minuter över mellan varje aktivitet och då har Filip gått i första hand. Det blir ju extra viktigt när man har distans och väl ses. Men men... Bloggar mer ikväll på tåget! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress