Modette

Min ögonfranskatastrof efter fransförlängningen
Jag tänkte berätta om ögonfrans-katastrofen jag gått igenom de senaste dagarna. Allt började för lite mindre än två veckor sen då jag gick till en salong för att fixa fransarna.

Jag brukar alltid göra mina fransar på samma salong då jag alltid blir SÅ nöjd där, men denna gången blev det inte lika bra som tidigare.
 
Först märkte jag att fransarna var längre än tidigare, men jag gjorde inget åt det utan bara lät det vara. Men efter någon dag började lösögonfranslimmet irritera mina ögon och bildade som stora, vassa limmklumpar längst ner som skavde.

I helgen började de trilla av och jag fick som en blå eyeliner runt ögonen.

(null)
Lite dåliga bilder men hade bara mobilen i närheten.

Fler fransar trillade av och i måndags fick jag nog av att det gjorde så ont och var så fult så jag försökte få av dem själv.

Jag testade att ta bort fransförlängningen med sminkborttagning med olja, servetter, fet ögonkräm och till och med olivolja. Men inget funkade särskilt bra. Så tillslut fick jag så nog, och då jag inte hade tid att söka upp en salong så blev jag tvungen att klippa av dem.

Yep. Ni läste rätt. Jag klippte av mina fransextensions.

Så nu har jag knappt några egna fransar kvar då de flesta föll av, och ca 6 stumpar med lösögonfransar.
(null)

Inte skitsnyggt direkt, men det ser inte så farligt ut om jag använder mascara.

(null)

(null)

Så nu tänkte jag börja med min resa tillbaka till "normala" fransar igen, så jag behöver era bästa tips på ögoncremer, fransnäring/serum som funkar. Tipsa mig om ni testat något bra!

Ska fortsätta med Filorgas ögoncreme som innehåller fransnäring och sen tänkte jag köra X-lash när irritationen lagt sig ordentligt. Men jag är nyfiken på era erfarenheter och tips!! Hör av er!

Linda

måste bara säga att du är sjukt vacker!

Svar: Men åh tack vad glad jag blir!! 😍❤️
Lisa Billinger

Anonym

iGlow!!!!!

Svar: Tack ska spana in 😍😍
Lisa Billinger

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress