Modette

Recension: LUSH Jelly Ansiktsmask ”Just to Clarify”
Har testat JELLY masken från LUSH som heter "Just to clarify" på senaste tiden och tänkte därför skriva en liten recension.
 
LUSH är ju kända för sina handgjorda och naturliga produkter och denna mask innehåller bland annat exfolierande bambustam och färsk papaya och apelsin juice som fräschar upp huden.
(null)
Grejen med den här masken är att den inte är i krämform, utan i jellyform. Vilket är så annourlunda och kul. Älskar ju skönhet som utmanar med konsistenser och utförande av produkten. 
 
Så man nyper loss en bit (1/5 del rekommenderar de men jag tar kanske 1/7 del) ur gelé-kakan och gnuggar den mellan händerna och applicerar sen. Det är lite bökigt att få den jämn på ansiktet. Med "just to clarify" gick det ändå hyfsat enkelt, men med "1000 Millihelens" som jag köpte och testade i Dubai blev den klumpig och smulig. Det kan ha berott på de olika ingredienserna, men lag låter det vara osagt. 
(null)
Masken lägger sig sen och stelnar, den sticker lite och man ser att huden under rodnar lite. Vilken jag personligen tycker om då man känner en effekt. 
 
Efter ca 20-30 minuter är det bara att peela av masken. Du blir lite röd efteråt så jag skulle rekommendera att lägga masken på kvällen.
(null)
 
Jag tycker masken gör sitt jobb och exfolierar och "väcker din hy". Jag upplevde att min trötta vinterhy fick ett Wake up call och gick från gråmulen till mer strålande.
 
Masken kostar ca 125 kronor, och det är den definitivt värd om du som jag tycker det är kul med skönhet i roliga färger och former då den här ger resultat och inte bara är "kul" som många andra roliga produkter tyvärr bara är.
 
Har du känslig hy borde du kolla upp någon av de andra sorterna som finns av masken då den här lämnar huden lite "irriterad". Men annars får den helt klart godkänt!
(null)
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress