Modette

Recension: Pixi Glow Tonic – Bra eller dålig?
Har velat testa Pixis toner "Glow Tonic" hur länge som helst och nu har jag gett den en ärlig chans under några veckor för att se om den verkligen ger det där magiska Glowet som alla snackar om.
 
Användning:
För er som inte har koll så är detta ett ansiktsvatten (en toner) som ska användas efter rengöring och före serum. Jag dränker in en halv bommulspad och sveper det över ansiktet, förutom i ögonen, morgon och kväll.
(null)
 
(null)
Effekter:
Det syns dåligt på bilden, men det står "Glycolic acid" vilket är en av de mest effektfulla AHA-syrorna. Det har en exfolierande effekt på huden så produktionen av nya hudceller sätts igång och döda hudceller peelas av allt efter som. I sin tur leder det här till att du får ett fräscht glow och minskade linjer/ålderstecken.
 
Men hur märks det här av på min hud i verkligheten? I början pirrade det lite när jag använde det men nu har huden vant sig. Jag skulle inte säga att tonern gjort underverk för fina linjer, men jag märker definitivt av att min hud fått en starkare lyster utan smink. Den känns renare liksom.
(null)
Produkten säger sig även minska pormaskar, men på den fronten har jag inte märkt av någon större skillnad. Tror det krävs andra produkter för det. Men överlag så upplever jag att min hy känns fräschare.
(null)
Är den värd att köpa?
 
En toner skulle jag rekomendera till dig som redan har en bra rengöring, ett serum och en fuktkräm. Gärna någon mask där hemma i badrumsskåpet också! Har du allt det där så är det bara att köra all in på en toner. Men det är inte en toner som kommer göra mirakel för din hy om du inte har grundpelarna som jag nämnde ovan.

Om du är ute efter en toner som reducerar trött hy med fina linjer så rekomenderar jag verkligen den här. VIKTIGT är dock att följa upp med ett återfuktande serum och en bra dag/nattkräm SAMT SPF!! Helst 30, gärna 50 om du ska vara i solen.
 
Den här tonern kan du köpa i "prova på format" eller i stor flaska. De små finns på H&M tror jag för en hundralapp ungefär och de stora går loss på ca 300 kronor.
 
Hojta till om du har frågor eller önskemål om fler produkter som du vill att jag testar och ger en recension på! 

Sara

😍🙌

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress