Modette

Stockholm Fashion Week day 1
Hej alla glada! Hoppas allt är bra med er!! Jag ligger hemma i sängen efter den första dagen på Stockholm Fashion Week ss19 och har just tryckt en stor portion pasta.

Ni som följer mig på Instagram har kunnat följa mig under dagen på story, men jag tänkte skriva några ord om dagen även här.

(null)
(null)
By Malina blev först ut för min del. De hade visning på eftermiddagen vilket var skönt då jag slapp flänga tillbaka till kontoret.

Älskade verkligen kollektionen och det fick mig att längta till nästa säsong, typiskt nog då hösten inte ens börjat...

(null)
(null)
Därefter besökte jag Stockholms Auktionsverk som jag alltid tycker är lika spännande. De skiljer sig från övriga visningar rätt mycket, men jag gillar att det är vintage.

Efter deras visning fotade jag lite med gänget från Modette och Louise som praktiserade hos oss ett tag. Hade en av mina första modeveckor med henne så det var lite nostalgiskt. Så kul att få hänga ihop igen!!

Innan den sista visningen, Busnel, så dödade vi tid i Patrikssons suite där det bjöds på glass, make overs och kaffe(!!!)
(null)
Efter det begav jag mig till Busnel som bjöd på dagens bästa visning enligt mig. Tycker de gör så enkla men snygga saker. Är tyvärr för snål mot mig själv för att handla där hehe, (även om det inte är ÖÖÖVERDRIVET dyrt) men någon gång ska jag unna mig.
(null)
(null)
Imorgon har jag två visningar inplanerade och under dagen så vankas det jobb och möten! Men spana in min & Modettes Insta om ni vill se mer från modeveckan!!
Mina helgplaner
 
(null)
Jeans/vila Stickad tröja/NAKD Jacka/H&M Halsband/NAKD
(null)

Fredag:
Idag ska jag scanna stan på inredning till lägenheten i Karlstad. Är även på jakt efter en grymt bra eyeliner, några tips någon? Ikväll vet jag inte vad som händer riktigt men jag är sugen på en smarrig middag!
 
Lördag:
Under dagen kommer jag nog fortsätta min jakt på inredning. Vi försöker fylla lägenheten med de sista prylarna nu så den blir klar. En väldigt rolig dag med andra ord, även om jag tycker det är svårt att shoppa under press.
 
På kvällen vankas det däremot fest. Jag är bjuden på en inflyttningsfest så det blir nog en utgång sen också.
 
Söndag:
Oftast håller jag mina söndagar fria från planer, och så lär det bli även nu. Men jag är riktigt sugen på Bio, vilket aldrig händer annars. Så det kanske blir en film ändå. Annars ska jag ladda upp inför nästa vecka då Stockholm Fashion Week SS/19 drar igång!
 
Vad är era planer i helgen?
Min morgon med Ida Sjöstedt & Absolut Art
Hej på er! Hoppas ni haft en fin fredag. Min har varit magisk!! Den startade med en härlig frulle på Grand Hotel tillsammans med Ida Sjöstedt och Absolut Art. De har inlett ett samarbete och gjort tavlor av Idas kreationer – som verkligen är magiska.
 
Efter denna kickstart begav vi oss tillbaka till kontoret för massa möten och jobb. Vi lanserade en grej som jag varit så peppad inför(!!) hinner inte skriva om det nu, men berättar mer i ett annat inlägg lite senare. Det involverar bland annat er vilket känns skitkul!!
 
 
Asså hur fina klänningar??
 
 
Tavlorna släpps först nästa vecka och jag funderar själv på den längst till höger...
 
 
Nu ska jag snart packa ihop här på kontoret och bege mig iväg på stan för att kika inredning med Filip som är här över helgen! Kram!