Modette

Stockholm Fashion Week day 1
Hej alla glada! Hoppas allt är bra med er!! Jag ligger hemma i sängen efter den första dagen på Stockholm Fashion Week ss19 och har just tryckt en stor portion pasta.

Ni som följer mig på Instagram har kunnat följa mig under dagen på story, men jag tänkte skriva några ord om dagen även här.

(null)
(null)
By Malina blev först ut för min del. De hade visning på eftermiddagen vilket var skönt då jag slapp flänga tillbaka till kontoret.

Älskade verkligen kollektionen och det fick mig att längta till nästa säsong, typiskt nog då hösten inte ens börjat...

(null)
(null)
Därefter besökte jag Stockholms Auktionsverk som jag alltid tycker är lika spännande. De skiljer sig från övriga visningar rätt mycket, men jag gillar att det är vintage.

Efter deras visning fotade jag lite med gänget från Modette och Louise som praktiserade hos oss ett tag. Hade en av mina första modeveckor med henne så det var lite nostalgiskt. Så kul att få hänga ihop igen!!

Innan den sista visningen, Busnel, så dödade vi tid i Patrikssons suite där det bjöds på glass, make overs och kaffe(!!!)
(null)
Efter det begav jag mig till Busnel som bjöd på dagens bästa visning enligt mig. Tycker de gör så enkla men snygga saker. Är tyvärr för snål mot mig själv för att handla där hehe, (även om det inte är ÖÖÖVERDRIVET dyrt) men någon gång ska jag unna mig.
(null)
(null)
Imorgon har jag två visningar inplanerade och under dagen så vankas det jobb och möten! Men spana in min & Modettes Insta om ni vill se mer från modeveckan!!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress