Modette

Ett barnförbjudet inlägg
Hej på er!! Har återuppstått efter flyttarna nu. OMG vad det tar på krafterna att göra två flyttar inom loppet av tre veckor.

Firade min comeback i livet med "julfest X birthdaybash" med tjejerna. Vi hade lilla julafton hemma hos Cissi först och körde julklappsleken, drack glögg och ja. En och en annan hotshot slank ner.

Sen begav vi oss till Le Rouge för deras "Barnförbjudna julbord" och ni som följer mig på insta såg glimtar av det minst barnförbjudna under kvällen. Rekommenderar verkligen att köra en sån middag där med era polare!!
(null)
Man fick lappar under middagen med hemliga uppdrag. Michelle fick att hon skulle klaga på drycken, det slutade sådär hahah...
(null)
(null)
(null)

Origins drink up over night mask recension
Tänkte en gång för alla ge en shout out till produkten som alltid hjälper mot allt. Alltså det är som att få en kram av sin mamma, den botar allt.

Så fort jag märker att min hy är torr, börjar bli ojämn och orolig så gör jag en peeling, applicerar den här och sover på saken.

Nästa morgon - Voilà - återfuktad!! 
(null)
(null)
Jag snackar SÅKLART om Origins drink up Intensive overnight mask!

Den här har jag tjatat om förr och nu tjatar jag om den igen men den är så bra att det är GAL1.

Varje gång Åhléns eller Kicks har 20-25% på hudvård spamar jag alla kollegor och tjejkompisar heheh. Och alltid när vi har sleep over så tvingar jag min polare att använda den här ist för sin nattkräm.

Den kostar 250 och det är verkligen INGENTING om man skulle räkna ut gur många "masker" man utvinner från den.

Det här är verkligen min absoluta skönhetsfavorit som jag inte kan prata nog om. Ville bara logga in och säga det. Nu väntar filmmys. Adios!!
(null)
(null)


(null)