Modette

Framtidens skönhetsbutik?
Testade på en superspännande grej härom veckan, nämligen att låta någon annan shoppa skönhetsprodukter åt mig över webben. Så spännande.

Har ju sett en hel del liknande koncept som tagits fram för att digitalisera make up och skönhetshandeln. Tjänsten jag testade nu, glamlin, bestod av att man först gjorde ett test/quiz på deras sajt. Sen fick jag chatta med dem via messenger och svara på lite frågor. Efter några dagar damp det ner produkter i min brevlåda. Väldigt smidigt!

(null)
(null)
Tyckte paketeringen kändes jättefin och jag tycker att det kändes lite extra kul och personligt. Brukar inte bry mig om sånt egentligen, men det kändes extra piffigt!
(null)
Dessa produkter låg i paketet och man betalar bara för de man vill ha, resten skickar man tillbaka.

Lumenés Beauty Serum var jag mest nyfiken på så det testade jag på en gång.

Det gav en väldigt bra täckning men var lättare än en foundation. Perfekt till sommaren kan jag tänka mig. Jag kommer dock blanda ut den med en fuktkräm så den känns lättare.

(null)
Före
(null)
Under
(null)
Efter

Hur som helst, är det här framtidens e-handel inom beauty? Ja jag tror det. Både Glamlin och Skincity tycker jag ligger i framkanten när det kommer till modern beauty.

Man kan göra enkla test och sen få prata med en faktisk person på internet som hjälper och guidar en mer på djupet. I framtiden så kanske det är videosamtal som gäller så man kan se personens hy och hudton bättre. Men tekniskt sätt så är det framtiden och även sättet att packa varor på blir allt viktigare.
(null)
Är så nyfiken på vad vi kommer se här näst inom e-handeln!
First things first!
(null)

(null)
Hej på er!
Hur är läget? Med mig är det bara bra! Har ju inte varit jätteaktiv här då det varit så mycket som hänt.

Har varit så sugen på att uppdatera men det har varit den mest intensiva våren i mitt liv och då gäller det att köra "First things first". Ibland är det så.

Men nu äntligen har de största pusselbitarna fallit på plats så jag börjar landa i allt nytt som varit. Och då finns mer energi och framförallt TID till att skriva här. Har så mycket att berätta om; nya kontoret, mina semesterplaner och massa skönhetstips, inredningstips och några insikter jag fått den senaste tiden...

Vi börjar så här, ikväll, så ska jag berätta mer imorgon! <3