Modette

Äntligen är soffan här!!
- I samarbete med Sofacompany -

Äntligen står min nya soffa på plats i vardagsrummet här i Stockholm. Jag valde tillslut färgen som ni alla röstat på så det fick bli den gröna. Är verkligen så nöjd så tack alla som röstade på grön heheh...

Den passade jättebra med min dagbädd och rummet blev lite mer personligt med lite färg!

(null)

Det är ju en stor tresitsig soffa likt min förra, men den är väldigt nätt så den tar inte stor plats. Vilket är skönt när man bor på 40 kvadrat!!
 
(null)
(null)
Ni hittar soffan HÄR och den är faktiskt till ett sjukt bra pris. Ni borde verkligen kika igenom deras hemsida om ni är på jakt efter ny inredning. De har snygga och smidiga designs till rimliga priser. 

Är verkligen så glad över att jag kom i kontakt med Sofacompany, önskar att jag hade känt till dem innan vi han avverka typ 40 soffor som inte känts rätt haha!

Så nu tipsar jag er, likt jag tipsat alla mina polare innan detta samarbete blivit officiellt, in och kika på deras hemsida (länk) om du är på jakt efter ny inredning.

- I samarbete med Sofacompany -

Mina semesterplaner
Hej på er! Här kommer en liten uppdatering från semestern!! Våren och sommaren har ju varit något av den mest intensiva jobbperioden i mitt liv och det har verkligen tagit på krafterna. Som ni märkt här på bloggen så har jag inte haft så mycket tid över till annat. Men nu innan semestern föll de sista pusselbitarna på plats, så nu ska jag njuta av ledighet i tre veckor innan det blir rivstart i höst!

Är så peppad på hösten men åh vad jag behövde den här semestern. Det är så viktigt att vila från jobbet och hämta ny kraft. Vilket jag ska göra nu i tre veckor. SÅ. HÄRLIGT!

Just nu befinner jag mig på västkusten, i smögen med Filip. Vi ska vara här i två dagar till innan det blir hem till Karlstad en sväng innan vi drar till Marbella i tio dagar.

Vi har ju varit där varje år i typ två år, men vi ska försöka utforska mer i år. Så om ni har tips på altiviteter, roliga badställen eller sevärdigheter måste ni TIPSA MIG!!

(null)
(null)
Bilder från igår då vi åt färska skaldjur på balkongen.
(null)

Efter Marbella blir det en vecka på hemmaplan utan några särskilda planer. Riktigt skönt faktiskt men hoppas verkligen att det fina vädret håller i sig nu när det äntligen är min tur att få vistas i solen!!

Framtidens skönhetsbutik?
Testade på en superspännande grej härom veckan, nämligen att låta någon annan shoppa skönhetsprodukter åt mig över webben. Så spännande.

Har ju sett en hel del liknande koncept som tagits fram för att digitalisera make up och skönhetshandeln. Tjänsten jag testade nu, glamlin, bestod av att man först gjorde ett test/quiz på deras sajt. Sen fick jag chatta med dem via messenger och svara på lite frågor. Efter några dagar damp det ner produkter i min brevlåda. Väldigt smidigt!

(null)
(null)
Tyckte paketeringen kändes jättefin och jag tycker att det kändes lite extra kul och personligt. Brukar inte bry mig om sånt egentligen, men det kändes extra piffigt!
(null)
Dessa produkter låg i paketet och man betalar bara för de man vill ha, resten skickar man tillbaka.

Lumenés Beauty Serum var jag mest nyfiken på så det testade jag på en gång.

Det gav en väldigt bra täckning men var lättare än en foundation. Perfekt till sommaren kan jag tänka mig. Jag kommer dock blanda ut den med en fuktkräm så den känns lättare.

(null)
Före
(null)
Under
(null)
Efter

Hur som helst, är det här framtidens e-handel inom beauty? Ja jag tror det. Både Glamlin och Skincity tycker jag ligger i framkanten när det kommer till modern beauty.

Man kan göra enkla test och sen få prata med en faktisk person på internet som hjälper och guidar en mer på djupet. I framtiden så kanske det är videosamtal som gäller så man kan se personens hy och hudton bättre. Men tekniskt sätt så är det framtiden och även sättet att packa varor på blir allt viktigare.
(null)
Är så nyfiken på vad vi kommer se här näst inom e-handeln!