Modette

Mina semesterplaner
Hej på er! Här kommer en liten uppdatering från semestern!! Våren och sommaren har ju varit något av den mest intensiva jobbperioden i mitt liv och det har verkligen tagit på krafterna. Som ni märkt här på bloggen så har jag inte haft så mycket tid över till annat. Men nu innan semestern föll de sista pusselbitarna på plats, så nu ska jag njuta av ledighet i tre veckor innan det blir rivstart i höst!

Är så peppad på hösten men åh vad jag behövde den här semestern. Det är så viktigt att vila från jobbet och hämta ny kraft. Vilket jag ska göra nu i tre veckor. SÅ. HÄRLIGT!

Just nu befinner jag mig på västkusten, i smögen med Filip. Vi ska vara här i två dagar till innan det blir hem till Karlstad en sväng innan vi drar till Marbella i tio dagar.

Vi har ju varit där varje år i typ två år, men vi ska försöka utforska mer i år. Så om ni har tips på altiviteter, roliga badställen eller sevärdigheter måste ni TIPSA MIG!!

(null)
(null)
Bilder från igår då vi åt färska skaldjur på balkongen.
(null)

Efter Marbella blir det en vecka på hemmaplan utan några särskilda planer. Riktigt skönt faktiskt men hoppas verkligen att det fina vädret håller i sig nu när det äntligen är min tur att få vistas i solen!!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress