Modette

Hjälp! Vilken soffa ska jag välja?
- I samarbete med Sofacompany -
 
Okej kompisar, som jag skrev förut så behöver jag verkligen er hjälp nu. Jag har gjort en omröstning på Insta och det är två soffisar det står emellan.
 
(null)
Den här snygga dagbädden i sammet har jag varit kär i sen dag ett. Den är inte så dyr heller. Men den gick bort. Kanske till lägisen i Karlstad, men till Stockholm behöver jag en soffa som kompisar kan sova på om någon är över på besök.
 
(null)
(null)
Jag övervägde denna modell ett tag men jag tror det står mellan de två sofforna nedanför.
(null)
(null)
Dels den här svarta sammetssoffan som känns lite mysig. Gillar dessutom benen på den som är i mässing. Så det står antingen mellan den här modellen eller...
(null)
(null)
... Den här gröna modellen. Den är lite mer strukturerad. Kan man säga så om en soffa? Jag tycker den är jättefin.
 
De båda går stt få i typ alla färger. Så det jag behöver tips om är vilken modell jag ska köra på.
(null)
Gillar nog den gröna, röda och ljusbeigea mest.
(null)
Så nu vill jag höra vad ni tycker för jag kan verkligen inte bestämma mig! Så in på min Instastory och rösta eller skriv här. Help a gurl out lixom!!
 
- I samarbete med Sofacompany -
 
 
 
 
Ett stort beslut - Veckans planer
(null)
En bild som fina Evelina som bloggar hos oss tog i våras <3
(null)

Måndag:
Idag har jobb stått på schemat och när jag slutat så är det dags att välja ut en soffa från Sofacompany(!!!) ni måste hjälpa mig med det beslutet. Kommer ett inlägg lite senare och då behöver jag era råd!

Tisdag:
Dagen startas hos Facebook där vi ska på en föreläsning, ska bli jätteintressant. Efter jobbet så ska jag iväg på en AW. Så mys!!

Onsdag:
Idag vankas det jobb och förhoppningsvis kommer jag hinna se en del av matchen. Därefter ska jag möta upp Fanny för en AW.

Torsdag:
Idag ska jag äntligen luncha med Felicia som är experten bakom alla kändisars ögonbryn. Vi har försökt få till en lunch sen i vintras, men nu blir det äntligen av. Hon är så galet härlig så det ska bli supermys.

Fredag:
Sommarfest med jobbet! Ja, den ena festligheten avlöser den andra som vanligt den här årstiden. Men inte klagar jag!

Min midsommar i mobilbilder
Åh vilken härlig helg jag haft. Rivstartade ju med ett ordentligt firande i fredags. Vi kom fram lagom till minglet och de hade styrt upp det så bra i huset.

Lagom till lunchen tittade även solen fram så stämningen blev helt magisk. Vi sjöng visor, lekte lekar och kvällen avslutades med att vardagsrummet blev en nattklubb.

Jag hade en av de roligaste midsommarkvällarna någonsin.
(null)

(null)
Bar en kjol från Chiquelle och ett svart Linne från Nelly.
(null)

(null)
Jag och Cissi som är en av mina "nyaste vänner". Vi är ett gäng på ca 12 tjejer som umgåtts mer och mer på senaste tiden. Är verkligen så glad över att dessa roliga, smarta och underbara människor kommit in i mitt liv.

Jag har lätt för att hitta vänner men jag kan ibland känna att det tar tid för mig att bli "bekväm" med nya människor. Ni vet ringas, träffas själva eller dylikt. Låter kanske jättekonstigt, men någon kanske förstår hur jag menar?

Hur som helst så har det gått så galet snabbt att bli bekväm med dessa tjejer och de är verkligen så härliga. Så glad över att jag fick spendera min midsommar med dem!
(null)
Jag hade inte så mycket mer än så att visa upp. Men jag hoppas att ni alla hade en minst lika underbar midsommar som jag hade!