Modette

Min midsommar i mobilbilder
Åh vilken härlig helg jag haft. Rivstartade ju med ett ordentligt firande i fredags. Vi kom fram lagom till minglet och de hade styrt upp det så bra i huset.

Lagom till lunchen tittade även solen fram så stämningen blev helt magisk. Vi sjöng visor, lekte lekar och kvällen avslutades med att vardagsrummet blev en nattklubb.

Jag hade en av de roligaste midsommarkvällarna någonsin.
(null)

(null)
Bar en kjol från Chiquelle och ett svart Linne från Nelly.
(null)

(null)
Jag och Cissi som är en av mina "nyaste vänner". Vi är ett gäng på ca 12 tjejer som umgåtts mer och mer på senaste tiden. Är verkligen så glad över att dessa roliga, smarta och underbara människor kommit in i mitt liv.

Jag har lätt för att hitta vänner men jag kan ibland känna att det tar tid för mig att bli "bekväm" med nya människor. Ni vet ringas, träffas själva eller dylikt. Låter kanske jättekonstigt, men någon kanske förstår hur jag menar?

Hur som helst så har det gått så galet snabbt att bli bekväm med dessa tjejer och de är verkligen så härliga. Så glad över att jag fick spendera min midsommar med dem!
(null)
Jag hade inte så mycket mer än så att visa upp. Men jag hoppas att ni alla hade en minst lika underbar midsommar som jag hade! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress