Modette

Mobilbilder från min helg
Hej på er! Tänkte ge er en liten update från helgen som bestod av sol, bad och middagar. Men mest middagar hehe...

Fredagen började med att jag och Filip käkade middag på Olssons Bazar och jag vart så besviken. Vi fick vänta så länge på vår mat och när den väl kom in så fick vi skicka tillbaka den.

Har aldrig varit så missnöjd att jag behövt skicka tillbaka maten förut. Men efter att ha väntat i nästan två timmar på min rätt så ville jag faktiskt ha det jag beställt.

Var mätt och belåten precis innan midnatt iallafall.
(null)
(null)
Tur jag hade det här fina sällskapet och servitriserna var trevliga! 
(null)
Under lördagen som bestod av sol och bad så bjöd vi in våra vänner på fördrink innan vi skulle käka middag på Ankdammen.
(null)
Jag gick all in på skaldjur!
(null)
Var ganska besviken även på Ankdammen tyvärr. Kan tänka mig att det var stressigt med så mycket folk och då är det lätt att göra missar.

Som tur var hade vi en jättetrevlig servitris vid vårt bord som räddade middagen och stämningen. Tog inte hennes namn men hon var verkligen grym på sitt jobb och fick alla att trivas. Så roligt när man är ute och käkar och märker att personalen brinner för sitt jobb.

Tycker servicen är en stor del av upplevelsen och älskar när man möter de som är så grymma på det och kan lyckas vända en hel kväll. Riktigt imponerande!


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress