Modette

Nu händer det grejer
(null)

(null)
Hej på er!! Hoppas allt är bra med er!! Jag gissar på att ingen missat nyheterna, men från och med igår tog jag mig an rollen som chefredaktör på Modette och det känns superbra!! Firade igår med Filip och hela helgen kommer bestå av att njuta, fira och bara göra roliga saker.

Jag har vetat om den här en tid och jobbat stenhårt, därav min dåliga uppdatering här. Framöver kommer det vara mycket jobb men inte lika intensivt som de senaste veckorna varit.

Det finns så mycket att säga om min nya roll, alla idéer och planer jag har, men just nu ligger jag i solen och försöker ladda batterierna igen. Så det blir ett kort inlägg. Men jag kommer skriva lite mer senare och ni kommer ju hänga med bakom kulisserna här på bloggen. Vi söker ju en ny redaktör som kan ta min plats och Sara som jag jobbat så tight med i två år går vidare till nya äventyr. Så det händer ju galet mycket just nu!

Vissa delar roligare än andra såklart, en tråkig grej är att jag inte kommer jobba med Sara längre. Så galet med tanke på att vi suttit ihop, åtta timmar om dagen, fem dagar i veckan, under ca två år. Vi har gjort så mycket ihop och gått igenom så mycket i livet ihop, både jobbmässigt och på det privata planet. Kommer sakna henne jättemycket men är även glad för hennes skull i och med att hon har utvecklas och fått chansen att testa på något annat som jag tror hon kommer göra succé inom!

Så det är mycket att smälta och ta in. Men kul ska det bli och jag är så otroligt taggad på min nya roll. Nu kör vi!


johanna

Vad kul, Stort grattis Lisa! :)

Jamie Sallmén

ÄNNU ETT STORT GRATTIS!! <3 <3 <3 Det kommer bli såååå bra! Och ja, jag är glad för Saras skull för den nya tjänsten (samtidigt som man vill ha henne kvar!) <3
Allt kommer bli SÅ BRA! <3 Livets liv ! Kram

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress