Modette

Summerburst & barndomsdrömmar
Hej på er! Tänkte ge en update från min helg! Glömde totalt av att fota utan har endast filmer. Men här kommer några bilder från gårdagen.

Vid femtiden mötte jag upp min tjejkompis Sofia och hennes kille Kristoffer. Vi slöt upp med deras vänner på en fördrink innan det vankades middag på Nyko, så himla trevligt ställe med jättegod mat!

Därefter begav vi oss till Summerburst för att dansa röven av oss!
(null)
Sofia och jag! <3
(null)
Jag hade så roligt och dansade så jag fick ont i ryggen haha. Så glad över att jag tog sneakers!!

Efter Axwell och Ingrosso så drog vi in till Wall och festade vidare där. Var galet trött när jag landade i sängen inatt.
(null)
Idag har jag fixat och donat med en massa och förberett en grej som kommer upp här imorgon! Så håll utkik här imorgon...

Gick in på Ica och köpte ALLT jag var sugen på. Minns att jag drömde om att göra det som barn, när det inte fanns en förälder som sa "nej". Så nu var det dags att uppfylla den barndomsdrömmen!

Nu ska jag äta mer glass och kolla på ex on the beach heheh... lite sen på den pucken men det är soft att kolla på och jag ÄLSKAR Gynning i eftersnacket. Vill se mer av henne i tv. Minns ni "Förkväll" med henne? Va ju liten när det sändes men minns att jag älskade det programmet.

(null)


Soffan

WEEEY sååå kul, tack för ditt sällskap <3!!!

Soffan

WEEEY sååå kul, tack för ditt sällskap <3!!!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress