Modette

Trodde aldrig jag skulle säga äntligen...
Men äntligen är mina glasögon här!! För någon vecka sen fick jag en notis från Facebook att det var åtta år sen som ögonläkaren sa till mig att jag inte behövde använda glasögon. Och jag kommer aldrig glömma den lyckan. Jag kände mig så oslagbar.

Jag har inte tyckt att jag är ful i glasögon, det har bara alltid varit en osäkerhetsgrej.
(null)

Så fort jag satt på mig glasögon så har jag känt mig osäker, liten och blivit tyst. Jag har inte blivit mobbad för just glasögonen direkt, förutom några gånger som jag tror satte större spår än vad man kan tro.

Min avsky mot mina glasögon grundade sig aldrig i själva glasögonen, utan känslan jag fick i dem. Jag kände mig så sårbar. En sjuk grej är att den känslan kom tillbaka igen nu. Inte när jag testade dem i butiken, utan när jag gick med dem hem och under första dagen jag bar dem på jobbet.

Jag var ju inte rädd att någon skulle trycka upp mig mot en vägg och skrika glasögonorm på kontoret direkt. Men jag kände verkligen den där tunga känslan av osäkerhet över näsan.
(null)

Men ju mer jag använder dem desto bättre blir det. Så sjuk grej bara. Att man kan kastas tillbaka så.

Nu är det dock skönt med glasögon, för jag är ju typ halvblind. Eller nä, inte riktigt, men det är så jobbigt att sitta framför datorn utan. Så ÄNTLIGEN har jag fått mina glasögon!
(null)

(null)
Tack för alla som guidade på instastory till rätt optiker. Jag hittade rätt par tillslut på Smarteyes! 
Moa

Du är super snygg i dem!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress