Modette

En lång lång långfredag
(null) (null)
Hej på er!! Har ni haft en fin långfredag?? Min har varit väldigt lång. Jag startade dagen med en promenad längs älven, åt subway till "bruch" vid kaffeskrapan och sen promenerade jag med Filip och hans kompis iväg för att handla all mat till ikväll. 

Jag önskade ju påsktema till ikväll men blev totalt nerröstad haha... Men lite lamm blir det iallafall! Nu ska jag fixa mig det sista, sen ska vi premiära uteserveringen för i år på Brasseriet med massa vänner. Så trevligt! Vi hörs sen!  

H&M:s gellack - bra eller dåligt?
Jag älskar ju H&M:s vanliga nagellack så jag blev så glad när jag såg att de även släppt gellack. Tycker det ger ett bättre och mer hållbart resultat så jag tvekade inte en sekund på att köp hem dessa två. 

Ett transparent topplack (svart flaska) och ett baslack i beige/rosa färg. Tror det kostade ca 140 kronor totalt.
(null)
Så här blev resultatet:
(null)

(null)
Jag blev lite besviken då jag först inte tyckte att färgen var täckande. Vet inte om ni tänker på det men jag kan se den vita nageltoppen genom lacket på lillfingret.

Sen tycker jag att lacket flisade fort och det åker lätt av vid nagelbanden som stora bitar. Bra för en kväll men det håller sig snyggt max en kväll eller två.

Jag kommer nog hålla mig till H&M:s vanliga lack i fortsättningen. Annars vill jag ge en liten shout out till IsaDoras gellack som jag tycker suttit riktigt bra. Vilket är ert favoritlack?? Tipsa mig!!
En fråga till alla i Karlstad & helgplaner
Torsdag:
Idag reser jag hem till Karlstad. Sitter just nu på en 4,5 timmars buss hem... Det är ju långhelg så blir skönt att komma hem en sväng så man hinner träffa alla!

Fredag: 
Idag ska jag ha premiär för uteserveringarna i Karlstad med några vänner och sen ska vi ha en påskmiddag hemma hos oss. Så mysigt!! Ser fram emot att duka upp påskfint (är man gammal då?) och äta ägghalvor och sill. Vuxenpoäng!!

Lördag: 
Middag med Filips familj och på kvällen ska jag antagligen träffa mina tjejkompisar här i Karlstad. Vi kanske ska ut, men går man verkligen ut på påskafton? Och var går man då?? Ni som bor i Karlstad, var ska ni gå ut i påskhelgen?? 

Söndag:
Påskfirande med familjen annars har jag inga planer!!

Måndag: 
Inga planer, kanske en vårig promenad längs älven och bara mysa!