Modette

Bli mer positiv steg 11: Följ roliga konton på Instagram
Det här är ett av de tipsen jag tog upp i podden häromdagen. Många av oss följer ju "inspirerande konton" som motiverar oss till olika saker. Träning, mode eller pepp i karriären.
 
Det är ju jättebra på många sätt. Men exempelvis så tror jag inte att jag är ensam om att scrolla igenom mobilen det sista jag gör innan jag ska sova. Och inspirerande inlägg som gör mig taggad på träning, shoppingsugen eller sätter igång tankarna på vad jag borde göra på jobbet gör inte direkt att jag sluter ögonen i lugn och harmoni 22:00.
 
 
Folk säger ju att man ska sluta scrolla i mobilen. Men jag tycker det är så svårt, så jag har testat en annan grej. 
 
Och det är att fylla mitt flöde med roliga memes och söta djur, och det är det bästa sättet att avsluta dagen på. Att fnissa lite och ligga och le åt söta valpar håller dig ju såklart vaken. Så det bästa vore ju om jag sa "lägg bort mobilen och ha förbud", men vi vet alla att mobilen för eller senare kommer smyga sig in i sömn-ritualen.
 
Vi kan väl försöka att välja bort mobilen efter 22. MEN OM du måste kolla något borde du kolla söta djur och roliga memes. Oavsett borde du blanda upp ditt flöde med lite lättsamt och underhållande content utan ett syfte.
 
Jag tror att konton som ska inspirera kan vara jättebra, men du kollar ju också sociala medier för att bli underhållen. Och det kan vara bra att hitta en balans där. Så jag tänkte tipsa om mina go-to konton på insta som jag söker upp när jag vill se något kul:
 
1. Johanna Nordström
2. Jaquesthomasoscar
3. 9gag
4. Margaux Dietz
5. 1337Likes
6. Animalsdoingthings
 
Vilka konton tycker ni är roliga?? Tipsa här i kommentarsfältet vilka dina favoritkonton är så jag kan följa! <3 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress