Modette

Bli mer positiv steg 4: skit i februari och kliv på FABruari!
Snart går vi in i februari, och jag vet vad ni tänker. Huuu... Så i år skiter vi i februari och går pang på FABruari!

Jag insåg idag att det är dags för en reformering av denna månad som annars känns mörk, kall och deppig. Istället föreslår jag BRUN UTAN SOL, make up on point, något extra glas bubbel och en allmänt FAB vardag!!!

När jag hör ordet "februari" så klingar det ofta i ett negativt sammanhang. Så jag tycker vi tar makten över den här månaden och gör den riktigt helgrym istället. För visst vore det nice att gå inför den här månaden och verkligen satsa lite extra på att göra varje dag lite mer fabulous än vanligt??

Jag skrev det här i min AW-grupp som jag har med mina tjejer och de blev så taggade, så jag tänkte att jag var tvungen att dela med mig av mitt FABruari-koncept till er också.

Så jag tycker ni plockar fram papper och penna, eller anteckningarna i mobilen, och skriver ner en egen lista på små saker ni kan göra för att sätta er egen guldkant på tillvaron. Här är min lista!

1. Inviga FABruari på torsdag med en fabulous AW med mina fabulous vänner

2. Använda brun utan sol och känna mig lite somrig

3. Gå upp i tid och äta frukost i lugn och ro, utan stress på morgonen

4. Ha fina målade naglar som jag kan titta på när jag jobbar

5. Dricka bubbel och garva med mina vänner – MYCKET

6. Tända ljus på kvällen

7. Använda hårinpackning och ansiktsmask två gånger i veckan

Listan är lite ytlig, ja. Men vad fan, vem mår inte bra av att få känna sig som en mega-babe?! Nej, FABruari månad kommer handla om att pyssla om mig själv och pusha livet lite extra. Är faktiskt skitpeppad. Vill bara att det ska bli torsdag nu nu nu! Känner ni samma??

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress