Modette

DIY: Marmorbord med mässingben
 
Äntligen så är vår mathörna klar!! Det har varit ett stort projekt då jag gjort mycket själv. Typ. Både marmorskivan och bordsbenen i mässing är begagnade så jag hittade dem på två helt olika håll. Så istället för att lägga 10.000 på ett färdigt marmorbord så kunde jag göra mitt egna för ca 1500 kronor. Så värt!

Stolarna är från Ellos. Ursprungligen var de gröna men jag slipade och målade dem gråa.

Även om det var mycket slit, och att det dröjde bra länge innan allt kom på plats så är jag så himla nöjd med hur det blev.

Ljusstaken är från Epos of Sweden och ljuset är från Herr Judith Brandstationen. De har så mycket fina ljus där i olika färger. Har ni vägarna förbi söder i Stockholm så borde ni kika in där!

Ignorera sladden hehe, den ska upp så fort jag lyckats hitta en kort förlängningssladd. Tavlan är från Wall of Art. Den är väldigt enkel men så himla fin. Tycker den gör sig fint på den vita väggen så kan man satsa på mer färg i ljusstaken eller blombuketten.

Just mitt print tror jag inte finns kvar, men de har så himla mycket fint från hobbykreatörer som ställer ut i deras galleri och det kommer in nytt ganska ofta. Så tips om du vill ha något unikt på väggen för en billig peng! Jag tog den största storleken och den kostade mig ca 600 kronor, ramen gick loss på 380 kronor från Gallerix och tavellampan fyndade jag på Chlaes Ohlsson för ca 200 pix. Ändå rätt bra!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress