Modette

Före- och efterbilder på vårt renoverade sovrum

Har fått önskemål om mer inlägg om inredning och bilder på hur det ser ut hemma hos mig. Jag bor ju både i Karlstad och Stockholm, men tänkte visa lite från sovrummet i Stockholm.

Vi gjorde ju om vår etta till en tvåa för att få ett ordentligt sovrum med fönster. Så halva köket blev ett sovrum och det är nog det bästa vi gjort. Så här såg det ut innan, när det var kök där.
På väggarna satte vi upp dekorlister som i övriga lägenheten och jag blev så nöjd med det istället för att hänga upp tavlor.
På väggen längst fönstret hänger det blåa gardiner i sammet. Ville inte ha för mycket färg, men ändå lite och då passade blå utmärkt. Är så nöjd med dem. Jag köpte tre stycken från Ohlssons tyger, tror de heter Henry och kostar ca 400 kronor/längden. De finns i fler färger här och de går ända upp till taket så det känns lite "hotelligt".
 Vasen är från H&M Home, den är dock slutsåld men ville egentligen ha den här vasen från Åhlens först, men den från H&M var billigare och lika snygg hehe.
Sänggaveln är i vitt sammetstyg, köpte den från Jotex för ca 2 000 kronor. Ett tips är dock att kika på rabattkoder, då blir det billigare och det finns typ alltid. Alla sängtextiler är från Zara Home, hur fint är inte överkastet? Enkelt men ändå lite roligt med mönster. De avlånga kuddarna i mitten är från H&M Home dock.
 
Lampan är också från Jotex och går att köpa här, den passar superbra med gardinerna! Doftljuset har jag skrivit om innan i det här inlägget och det luktar så gott och brinner jättelångsamt + att det luktar även om det inte är tänt.
På golvet ligger en heltäckningsmatta som är grå/silvrig. Det syns inte på bilden men den har jättefint lyster. Är så skönt att sätta ner fötterna på när man vaknar på morgonen.

Det var lite från mitt sovrum. Är det något mer ni vill se eller veta mer om så får ni bara hojta till med frågor! Om ni vill se mer från lägisen så kan ni kika in det här inlägget med före- och efterbilder från köksrenoveringen.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress