Modette

bilder på vårt sovrum

Har fått önskemål om mer inlägg om inredning och bilder på hur det ser ut hemma hos mig. Jag bor ju både i Karlstad och Stockholm, men tänkte visa lite från sovrummet i Stockholm.

På väggen längst fönstret hänger det blåa gardiner i sammet. Ville inte ha för mycket färg, men ändå lite och då passade blå utmärkt. Är så nöjd med dem.
Sänggaveln är i vitt sammetstyg, köpte den från Jotex för ca 2 000 kronor. Ett tips är dock att kika på rabattkoder, då blir det billigare och det finns typ alltid. Alla sängtextiler är från Zara Home, hur fint är inte överkastet? Enkelt men ändå lite roligt med mönster. De avlånga kuddarna i mitten är från H&M Home dock.
 
Lampan är också från Jotex och går att köpa här, den passar superbra med gardinerna! Doftljuset har jag skrivit om innan  i det här inlägget och det luktar så gott och brinner jättelångsamt + att det luktar även om det inte är tänt.
På golvet ligger en heltäckningsmatta som är grå/silvrig. Det syns inte på bilden men den har jättefint lyster. Är så skönt att sätta ner fötterna på när man vaknar på morgonen.

Det var lite från mitt sovrum.


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress