Modette

Jag testade Asos nya smink – här är min recension
För någon vecka sen fick jag möjlighet att testa Asos nya smink. Älskar ju Asos utbud av kläder så var så nyfiken. Jag själv alltid brukar kolla betyg/recensioner innan jag köper något så jag tänkte skriva mina ärliga åsikter. Tog resultat bilderna vid halv 3 ungefär för att visa hur sminket hållit sig under dagen.

Finishing puder

Betyg: 3.5/5 stjärnor

Pudret var lätt att applicera. Det gav lite vit färg över hela sminket, inte mycket. Men lite. Annars gjorde verkligen sitt jobb och mattade ner sminket ordentligt. Dessutom höll det sminket på plats väldigt bra för det billiga priset. Bilden under är tagen efter klockan 2 och två vändor ute i snöstormen.

Hehe var lite het på gröten så testade produkterna efter jag testade...

Läppstift

Betyg: 1/5 stjärnor

Doften är jättegod, och jag gillade nyansen. Men formulan funkade verkligen inte för mig. Mina läppar såg torra och fnasiga ut och det blev liksom inte bra.

Ögonbryns palett

Betyg: 4/5 stjärnor

Ögonbrynspaletten går loss på ca 120 kronor. Då ingår ett transparent wax, två ögonbrynspuder och en liten pincett. Till en början fick jag inte  till det. Men med lite tålamod, övning och en bra primer så fick jag till både färg, form och fylliga bryn som höll nääästan hela dagen. Om du är osäker på om ögonbrynspuder är din grej så rekommenderar jag den här paletten. Prisvärt om du diggar det, och ingen större förlust om det inte är din grej.

Rouge

Betyg: 5/5 stjärnor

Riktigt pigmenterat (less is more!) och gav ett friskt glow. Ett väldigt bra rouge helt enkelt!

 

Highlighter

Betyg: 2/5 stjärnor

Älskar det glow som highlightern gav. Dock var det svårt att få på plats. Stiftet är ganska fast/pudrigt i konsistensen och jag upplevde ibland att det flyttade runt min bas istället för att blanda sig snyggt. Om jag sminkade mitt finger och duttade på så gick det bättre dock.

 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress