Modette

Kom och blogga på Modette tillsammans med mig!
 

Äntligen kan jag berätta om alla stora förändringar som pågår på Modette! Vi kommer lägga mer fokus på karriär och söker därför efter någon med intresse för mode, ekonomi, skönhet, hälsa eller inredning som vill börja blogga hos oss!

Jag kommer blogga kvar här på sajten men min blogg kommer flyttas till en ny domän och få en ny design. Så himla kul! Det kommer ske snart men inte än.

Om ni är sugna på att söka, eller känner någon som ni tror skulle passa hos oss så kan ni läsa mer om hur du söker HÄÄÄÄR!

Tänkte bjuda på en liten bildbomb med roliga saker jag gjort på Modette som min nya bloggkompis kan hänga med på! Bland annat Stockholm Fashion Week.
 
 
Jag och Sara har ju som tradition att skåla in Fashion Week ihop och förut brukade Modettes bloggare ha en stor lunch ihop och det vore riktigt kul att ta tillbaka den!
 
Ett annan roligt minne var när Urban Gloss som sitter i samma bygge lanserades och bjöd in till event!
 
En och en annan lansering och trevlig pressfrukost har ju också blivit...
 
 
En av de bästa sakerna med Modette är de jag jobbar med. Här hade vi en AW på Gröna Lund i somras! 
 

Men det allra allllra AAALLRRAA bästa med att få vara på Modette är att få vara med och påverka, inspirera och vara omgiven av personer som peppar mig att göra MIN grej. Inga idéer är för små eller för stora (beroende på hur du säljer in dem hehehe....) men jag vet att jag kan utvecklas här och att mina kollegor hjälper mig att göra det.

Är så peppad och glad över att vi kommer ha ett team med peppiga tjejer.

In och sök nu nuuu NUU!!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress