Modette

Recension av Lumenes Glow Boost & Valio serien
 
(null)
 
Har testat Lumenes glowigaste hudvårdsprodukter, därav en produkt som fått en galen hype på det senaste. Nämligen deras "Glow Boost Essence". Så jag tänkte ge en recension av vad jag tyckte om dessa produkter som hör till "Valio" serien.
(null)
Lumene, Overnight Bright (ca 250 kr):
Jätteskön nattkräm. Burken är större i butik (det på bilden är i prova på format). Men den är dryg så det krävs inte så mycket produkt.
 
Den innehåller flera antioxidanter och hyaluronsyra vilket är ett stort plus då det kortfattat minskar trötthetstecken, fina linjer och boostar hyn rejält med fukt. Perfekt för dig som vill ha bra hudvård utan att lägga jättemycket pengar eller tid på din kvällsrutin. 
(null)
 
(null)
Lumene Glow Boost Essence (ca 280 kr):
Först vill jag förtydliga att detta är ett essence. Inte ett serum. Så detta är ett komplement du använder efter din toner och innan ditt serum – du BÖR INTE ersätta ditt serum med den här produkten.
 
Detta essence ska ge en extra glow boost till din hy, och det måste jag ge den. Formulan är inte oljig som man kan tro, den kan upplevas som aningen stramande.
 
Så, är den så underbar som alla säger?
 
Personligen tycker jag att produkten i sig blir lite överflödig i min hudvårdsrutin, då jag hellre sätter glowet på plats med andra produkter. Men om du är ute efter just ett essence som ger det där lilla extra till din hy i form av glow och vårdande ingridienser så kan jag verkligen rekomendera det.
(null)
Lumene Glow Reveal Moisturizer (ca 250 kr):
Den här dagkrämen innehåller verkligen bra ingridienser likt ovanstående och den lämnar huden med ordentligt glow!
 
Dock saknar jag SPF vilket jag värdesätter högt i en dagkräm, men så länge du får det på annat håll går det!
 
Produkten lämnar mig återfuktad och glowig som sagt, men jag måste använda något puder över för att matta ner då man blir lite glansig. Personligen gillar jag när huden inte blir för matt och sträv av dagkrämen då jag upplever att sminkbasen blir bättre. Men det är ju en smaksak utifrån din hudtyp. Har du lite torr/bland hy som jag så funkar denna perfekt. 
 
(null)
Slutsats: 
Som vanligt kvalitativa produkter med bra innehåll för en billig peng. Älskar hur Lumene lyckas kombinera detta.
 
Min favorit är nattkrämen! Den kan jag rekommendera varmt!! Och ang den hypeade glow boostern så ger jag den tumme upp om det är ett essence du är ute efter. Många tror dock att det ska verka som ett serum men då är jag rädd att ni blir besvikna. 
 
Bara fråga frågor om ni undrar något och hojta till om det är något ni saknade i reccensionen  <3
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress