Modette

Tack för den fina responsen <3
Wow, tack för den fina responsen på mitt förra inlägg. Har fått så många meddelanden och kommentarer i grupper på Facebook från tjejer som gått igenom samma sak, men också från föräldrar vars barn kunnat relatera.
 
Varit nära till gråt hela dagen. Jag var så nervös och rädd innan jag publicerade inlägget eftersom det är så personligt och inte något som jag pratat om innan. Jag var livrädd att ingen skulle kunna relatera, att jag skulle formulera mig själv och var rädd att de som har samma erfarenheter inte alls kunde känna igen sig. Men det blev helt tvärt om.
 
Jag skrev ju bara om fem punkter, av 23 år, resten blev för stort och personligt att sätta ord på. Men flera andra syskon har delat sina berättelser och det var så skönt att känna igen sig. Tack för att ni delat med er, och fortsätt dela med er. Sprid kunskap och medvetande. Det är läskigt men åh vad glad jag är att jag vågade publicera inlägget igår. Jag har fått ta del av så många berättelser och fått höra att det är okej att man inte har varit ett drömsyskon som på film. Jag behövde höra det.
 
Den 2:a april är den nationella dagen för autism, så fortsätt sprid kunskap och kärlek. <3 
 
 
Alan

Textkonsult (:

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress