Modette

Överraskningsfest!
Igår överraskade vi Filips kompis, som också heter Filip, med examensfirande. Eller överraskade och överraskade. Vi kraschade hans släktkalas, typ haha.

Det var iallafall jättelyckat och det blev en supertrevlig dag för alla. Tycker inte man borde vara rädd för att slå ihop släkt och vänner. Vi hade jättekul allihopa.

Efter firandet begav vi oss till inre hamn för en drink på Ankdammen och sen middag på Naviero innan vi gick ut på Verket.

Sån härlig dag! Hoppas er lördag var minst lika fin!!
(null)
(null)
(null)

Min torsdagskväll i bilder
Hej på er! Hur är läget?? Med mig är det bra, förutom att jag är helt slut. Det har varit en intensiv vecka på många sätt. Kan berätta mer om det förhoppningsvis en annan gång men först ska jag skriva lite om min gårdag.

Igår hängde jag med Caroline och vi besökte först Sofacompany för att spana in lite inredning och lyssna på en föreläsning av Johanna Pilfalk. Supertrevligt!! Och jag hittade THE dagbädd!! 
(null)
Blev verkligen kär i den. Kanske till vår walk in closet i Karlstad som börjar bli klar?
(null)
(null)
(null)
Därefter svängde vi förbi Foreo som hade en lanseringsfest för Foreo UFO.

Det bjöds på Ice slush-drinkar, blinkande sockervadd och musik. Begav mig hemmåt vid halv tio ungefär så det var skönt att komma hem i tid.
(null)

(null)

Nu har jag checkat ut från jobbet och i helgen väntar massa skojsiga saker. Ni får hänga med här helt enkelt! 
Veckans planer!
Hoppas ni haft en fantastisk helg och är taggade på veckan. Det är jag!! Har försökt att hålla mina planer öppna den här veckan då det är en hel del på jobbet. Tycker det är skönt då att hålla saker öppna och oplanerade så får man göra det man hinner/orkar med.
 
(null)
Så mysigt att blogga på balkongen <3
(null)
 
Måndag:
Jobb står på schemat. Har ett roligt möte som jag ska berätta mer om lite längre fram som jag är SÅ peppad inför.
 
Tisdag:
Utöver jobb så har jag inga planer. Måste, MÅSTE dock ge mitt hem en ordentlig vårstädning. Och tvätta. Gud vad tråkigt haha men jag måste verkligen.
 
Onsdag:
Onsdagen är helt tom och jag ska nog bara försöka ta hand om mig själv lite extra. Är riktigt sugen på promenad i Hagaparken och en go ansiktsmask.
 
Torsdag:
Efter jobbet ska jag iväg på Sofacompanys design event i deras showroom och spana in lite inredningstrender. Så himla kul! Det är öppet för alla så länge man anmäler sig så tipsar alla inredningsnördar om att kika förbi, står mer om det på Modettes Instagram. Sen är jag bjuden till en fest med Foreo. De har ju lanserat en nytt verktyg för ansiktsmasker som jag är så nyfiken på så tänkte kika förbi hos dem och spana in den.