Modette

Bildbomb från Modettes bloggevent
Hej på er! Hur är läget? Med mig är det bra, har haft några jätteintensiva jobbveckor den senaste tiden. Därav min frånvaro här. Men jag ska berätta allt för er imorgon.

Jag tänkte dela med mig av lite bilder från lanseringen av våra bloggare som vi styrde i måndags! Fler bilder och en film kommer ut på sajten snart så håll utkik där! 
(null)
Massor av ballonger såklart! 
(null)
(null)
Eventet hölls på Scandic Haymarkets tak svit och när alla tjejer kom bjöds det på rosé, lemonad och massa plock. Så himla gott. Craveat den rosa lemonaden hela veckan...

Därefter höll jag i en presentation om Modette och avslöjade våra planer framåt och en riktigt rolig hemlighet som ni får reda på imorgon!
(null)

(null)

(null)
Fina Ebba som praktiserar hos oss! Så grym tjej med svincool stil!
(null)
Vi hade så himla tur med vädret och stämningen var på topp hela kvällen. Alla kom så bra överens och det kunde inte ha blivit mer lyckat.

Fick så mycket energi av alla och jag är så stolt över att ha dessa drivna tjejer hos oss. Nu kör vi på riktigt liksom. Och jag är så peppad!!  (null)

(null)
(null)
Snart ligger även hela goodiebagens innehåll uppe på sajten också! Länkar dit när det är uppe! Det var verkligen så grymma saker så nu är jag kittad för sommaren! 
Bästa brun utan solen för ansikte & kropp
Har fått jättemycket frågor på senaste tiden om brun utan sol. Jag har ju fått upp mina ögon för brun utan sol då jag 1. Vill skona min hy från solen, 2. Inte hinner sola och 3. Jag vill bli brun nu nu nu. 

Så här kommer mina favoritprodukter!
(null)
I ansiktet använder jag BUS från SKIR. Denna tub är det bästa jag någonsin testat. Jättefin färg, doftar avokado, blir aldrig finnig, inte heller fläckig och den kostar bara 89 kronor. SÅ VÄRT!! Den finns på åhlens!
(null)
Den här BUS moussen från kicks är min favorit när den kommer till budget produkter. Den ger fin färg, lätt att få jämn, kostar 200 kronor och är riktigt grym helt enkelt.

Dock är det svårt att se var man applicerar den och jag tyckte att det behövdes mycket produkt. Men den är definitivt min NÄST största favorit.
(null)
Min ALL TIME FAVE är St. Tropez klassiska Bronzing mousse. Den täcker, har en din grön underton, blir alltid jämn och fin, doftar typ inget, man ser lätt var man smort in eller inte.

Jag får alltid frågor/beröm för en snygg bränna när jag bär denna. Priset är galet högt, 549 (såg att de har 25% på kicks nu dock!!) men den håller jättelänge. Så det är väl investerade pengar.

Och när man jämför det med priset av att gå och spraytana sig så är det överkomligt.
(null)

(null)
Slänger in ett wildcard också, för den som inte vågar använda BUS i ansiktet eller om man inte har tid att vänta åtta timmar för stt det ska ge effekt.

Bronzing creme från ACO fungerar utmärkt stt blanda ut med din dagkräm för en snabb och fin bränna. Hade mycket produkt på bilden, men det går att göra det svagare beroende på hur mycket du blandar ut den. TIPS!
Söndagslunch på Gamla Orangeriet
Hur har er söndag varit?? Min har varit såååå drömmig. Vi firade ju min tjejkompis Erika som fyllde 25 igår. Vi firade henne på Restaurang Hillenberg och jag hade verkligen en supertrevlig kväll. Idag vaknade jag upp pigg och mötte upp tjejerna på lunch.

Vi gick ut till Gamla Orangeriet och jag tog en supersomrig sallad med lax. Mums!!

Sen hängde vi vid klipporna resten av dagen, blev inget första dopp för mig hehe... men fötterna badade jag.
(null)

(null)
Alltså HUR GOD SALLAD?? Den smakade verkligen sommar.
(null)
Nu ska jag snart mysa ner mig och kolla lite film. Imorgon har vi ett event med alla nya bloggare så jag ska ladda inför det! Kram!