Modette

Bästa brun utan solen för ansikte & kropp
Har fått jättemycket frågor på senaste tiden om brun utan sol. Jag har ju fått upp mina ögon för brun utan sol då jag 1. Vill skona min hy från solen, 2. Inte hinner sola och 3. Jag vill bli brun nu nu nu. 

Så här kommer mina favoritprodukter!
(null)
I ansiktet använder jag BUS från SKIR. Denna tub är det bästa jag någonsin testat. Jättefin färg, doftar avokado, blir aldrig finnig, inte heller fläckig och den kostar bara 89 kronor. SÅ VÄRT!! Den finns på åhlens!
(null)
Den här BUS moussen från kicks är min favorit när den kommer till budget produkter. Den ger fin färg, lätt att få jämn, kostar 200 kronor och är riktigt grym helt enkelt.

Dock är det svårt att se var man applicerar den och jag tyckte att det behövdes mycket produkt. Men den är definitivt min NÄST största favorit.
(null)
Min ALL TIME FAVE är St. Tropez klassiska Bronzing mousse. Den täcker, har en din grön underton, blir alltid jämn och fin, doftar typ inget, man ser lätt var man smort in eller inte.

Jag får alltid frågor/beröm för en snygg bränna när jag bär denna. Priset är galet högt, 549 (såg att de har 25% på kicks nu dock!!) men den håller jättelänge. Så det är väl investerade pengar.

Och när man jämför det med priset av att gå och spraytana sig så är det överkomligt.
(null)

(null)
Slänger in ett wildcard också, för den som inte vågar använda BUS i ansiktet eller om man inte har tid att vänta åtta timmar för stt det ska ge effekt.

Bronzing creme från ACO fungerar utmärkt stt blanda ut med din dagkräm för en snabb och fin bränna. Hade mycket produkt på bilden, men det går att göra det svagare beroende på hur mycket du blandar ut den. TIPS!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress