Modette

Beautyeftermiddag med Skincity och Paula’s Choice
Hej på er! Här kommer en sen uppdatering, har varit begravd i pappersarbeten från att jag slutade fram tills nu. Men äntligen är allt inskickat så imorgon vankas det AW. Men men, nu till min eftermiddag med Skincity och Paula’s Choice. 

Paula som är grundaren till hypeade Paula’s Coice gick in på djupet och pratade om hur olika ingridienser verkade på huden, vad som påverkar vår hy (solen, föroreningar etc) och det var riktigt intressant.
(null)

(null)
Hon förklarade noga om själva kemin bakom alla dessa ingridienser och det var inspirerande att lyssna på någon som brinner för sitt jobb.

Efter att Paula pratat klart så vankades det en rundtur på Skincitys HQ och jag ville bara flytta in i deras lager. Där fanns allt och lite till.
(null)

(null)
Drömmen för en beautynörd som jag haha...

Jag var riktigt imponerad över deras sätt att arbeta på. Kunden var verkligen i fokus och de gjorde verkligen det där lilla extra för sina kunder.

De hade lixom 26 (om jag minns rätt nu!!) hudterapeuter som hjälpte kunder via telefon och mail att hitta rätt produkter för deras hy. Alla som beställer får dessutom prover på produkter som också kan passa deras hy och ett kit med en present, väska, necessär mm.

Jag tycker deras business verkligen är i framkanten inom näthandel, eller handel överlag nu när allt fler rör sig från butiker till nätet (på gott och ont).

Hur som helst, så roligt att se två framgångsrika kvinnor drivna av passion och viljan att skapa en bra produkt som de verkligen tror på. Jag tror det är en stor nyckel till framgång.
Jean Rose

Jag håller med att passion är en av nycklarna till framgång! För kan du visa dina kunder på att du tror på din verksamhet är det lättare för dem att vilja köpa och skapa förtroende och en bra relation till dig och ditt företag❤

Svar: Ja verkligen! Det känns som a och o! ❤️
Lisa Billinger

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress