Modette

Bildbomb från Modettes bloggevent
Hej på er! Hur är läget? Med mig är det bra, har haft några jätteintensiva jobbveckor den senaste tiden. Därav min frånvaro här. Men jag ska berätta allt för er imorgon.

Jag tänkte dela med mig av lite bilder från lanseringen av våra bloggare som vi styrde i måndags! Fler bilder och en film kommer ut på sajten snart så håll utkik där! 
(null)
Massor av ballonger såklart! 
(null)
(null)
Eventet hölls på Scandic Haymarkets tak svit och när alla tjejer kom bjöds det på rosé, lemonad och massa plock. Så himla gott. Craveat den rosa lemonaden hela veckan...

Därefter höll jag i en presentation om Modette och avslöjade våra planer framåt och en riktigt rolig hemlighet som ni får reda på imorgon!
(null)

(null)

(null)
Fina Ebba som praktiserar hos oss! Så grym tjej med svincool stil!
(null)
Vi hade så himla tur med vädret och stämningen var på topp hela kvällen. Alla kom så bra överens och det kunde inte ha blivit mer lyckat.

Fick så mycket energi av alla och jag är så stolt över att ha dessa drivna tjejer hos oss. Nu kör vi på riktigt liksom. Och jag är så peppad!!  (null)

(null)
(null)
Snart ligger även hela goodiebagens innehåll uppe på sajten också! Länkar dit när det är uppe! Det var verkligen så grymma saker så nu är jag kittad för sommaren! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress