Modette

Kicks BUS Borste VS. ST. Tropez applikationshandske
För ett tag sen gav jag upp mitt solande för att gå all in på brun utan sol. Enkelt val för mig, en bränna varar några veckor och hudcancer är för livet. Därför har jag utforskat en hel del BUS-märken och applikations-produkter för att få en jämn och fin bränna.

Denna gång testade jag KICKS borste som man ska applicera sin fake tan med. Och det känns ändå naturligt då man använder en borste för att få jämt smink? Samma borde gälla med brännan då.

Jag jämförde den med min favorithandske från St Tropez.
(null)
Appliceringen tog väldigt lång tid med borsten i jämförelse med handsken. Dessutom kändes det som att jag "drog runt" produkten istället för att jobba in den, då det blev lite linjer som jag fick borsta in med runda rörelser.

Dessutom upplevde jag att mer produkt gick åt...

Handsken svepte lättare och snabbare över kroppen och det kändes som jag kom åt överallt bättre. Eftersom den är större blir det ju en annan träffyta.
(null)
Vänster: ST. Tropez applikationshandske Höger: Kicks BUS Borste.

Resultatet blev väldigt jämnt, om än något bättre på den sidan av kroppen som jag använt borsten på faktiskt. Syns dåligt på benen men på armarna så var färgen finare inarbetad i huden och inte lika fläckig som armen med applikationshandsken.

Är den värd att köpa? Skillnaden är marginell och jag tyckte borsten var för liten och tidskrävande för benen. Armar och dekoltage, utmärkt. Jag ska testa deras ansiktsborste istället då jag tror att den är perfekt då området är mindre, men desto viktigare att få ett jämt resultat.

Om jag fick välja mellan handsken och borsten så hade jag valt handsken, iallafall till kroppen. 

Däremot, en stor shout out till KICKS brun utan sol. Jättejämn och fin färg till grymt pris. Fått beröm för min bränna hela helgen!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress