Modette

Min helg!
(null)
I den här tröjan har jag bosatt mig de senaste veckorna! Du hittar den på Weekday!
(null)

Hej på er!! Har ni haft en kul helg this far? Hoppas det!!

Jag har Mammsen över på besök och vi har redan hunnit med en hel del. Igårkväll lagade vi en jättegod tryffelpasta och drack vin inpå småtimmarna.

Idag har vi promenerat runt i stan, ätit frukost på Mr.Cake och shoppat. Vi tänkte spana in nationalmuseet en sväng men kön var galet lång så vi bestämde oss för att gå dit i tid imorgon istället.

Ikväll ska vi käka middag på en tapasrestaurang i Vasastan. Så mys!! 
Tre saker jag ser fram emot...
En absolut asbra grej jag och mina tjejkompisar ofta gör i vår snapchatgrupp är att skicka listor till varandra med olika teman. Oftast på morgonen så man blir lite peppad.

Det är inte allt för seriösa grejer men det är lite som att "säga tre positiva saker om sig själv i spegeln" varje dag. Och det gör mycket.

Så jag tänkte dela ett exempel till er så kan ni tänka ut era egna och sprida ordet i er gruppchatt!!

En sak jag ser fram emot idag:
Snart ska jag köra ett yogapass och ikväll är det PH final. Är största fangurlen och mitt hjärta går sönder över att det är slut nu. Tur det börjar snart igen!!

En sak jag ser fram emot i veckan:
I helgen kommer min mammzi och vi ska ha en hel helg ihop! Så myzzi!! Hon vill gå på restaurang och hitta på saker men jag vill bara äta ostbågar och kolla på cold case, law & order och alla program vi brukade se. Kan verkligen sakna de kvällarna vi satt uppe över läggdags och kollade spännande serier. Vi är båda kvällspersoner.

En sak jag ser fram emot denna månad:
Födelsedagsmiddag för min tjejkompis Sofia på papas. Det lär bli riktigt stökigt och roligt i vanlig ordning. Har verkligen längtat såååå efter en sån kväll med mina tjejer!!
Var ska jag bo?!
Hej på er!! Hur är läget? Med mig är det bra. Har så mycket energi efter semestern vilket verkligen behövs inför den kommande månaden.

Förutom jobb och sökandet efter en ny redaktör så står även två flyttar på schemat. Nu ska allt packas ner, städas, fixas, flyttas osv. Intense, but fun!

Så, hur kommer jag bo nu?

(null)
*kliar mig själv i huvudet* lol.

Efter några veckor av intensivt sökande så blev det tillslut en supermysig lägenhet på Kungsholmen. Känns jättebra och tjejen jag hyr av är supertrevlig vilket känns så tryggt och bra. Kommer hyra den lägenheten till våren, så efter jul påbörjas jakten på en ny lya igen.

I Karlstad har vi kikat på en lägenhet väldigt centralt inne i stan som det lutar åt.

Hur som helst, nu ska jag boka tvätt tid, köra yoga och avsluta dagen med finalveckan i PH! Är det någon mer än jag som är besatt?