Modette

Att göra karriär snabbt!
(null)
Skrev igår en text på Modette om hur man klättrar i karriären snabbt då jag tror det är många drivna unga tjejer där ute som är hungriga på att göra karriär!

Jag har några enkla tips som jag delar med mig av i texten, som jag tycker man ska ta med sig om man vill pusha sin karriär framåt lite extra. Men något som jag personligen tycker var extra viktigt att ge perspektiv på var hur snabbt som faktiskt var snabbt.

Jag tror många känner sig stressade över att det inte går tillräckligt fort nämligen - utan att reflektera över hur mycket tid de har på sig.

Om du är som jag, 24 år gammal, då har du 41 år kvar i yrkeslivet. Jag har en (orimlig) vision av vart jag vill vara innan 30, men när jag fyller 30 så har jag fortfarande 35 år kvar på mig.

Det är liksom längre tid än vad jag levt.

Har fått sån fin respons från många som känt sig stressade över att det inte gått tillräckligt snabbt, om du är en av dem som känner så; snälla läs texten!!

Medan jag skrev den blev jag så lugn och förhoppningsvis så peppar den och tar udden av hetsen som finns omkring oss. Du hittar texten här!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress