Modette

Kom och jobba med mig!!
(null)

Idag är det officiellt att vi söker en redaktör till Modette! Vi har sååå mycket roliga saker framför oss så om du vill vara där det händer - när DET händer så tycker jag verkligen du ska skicka in en ansökan!! Eller tipsa någon som du tror skulle passa att söka till oss.

Du kan läsa mer på sajten (länk) om kriterier och hur du söker. Men se till att inte vänta för länge. Tjänsten kommer tillsättas fortlöpande.

Det är förövrigt ett av mina bästa karriäristips! Vänta inte för länge, bara kör. Känner du att ditt cv bara är 70%? Well 70% är bättre än de 100% som aldrig blir av/klara.

Så om du känner att du skulle trivas hos oss, sök direkt! 


 #Modetteloves är live!!
Woohoo!! Idag hände det. Vi gick live med #Modetteloves. Är faktiskt så nöjd över det här projektet som vi jobbat med vid sidan av allt annat vi gör, vilket faktiskt är galet mycket.

Vi kommer inför varje säsong (vår, sommar, höst och vinter) lista våra ABSOLUTA ÄLSKLINGSPRODUKTER under #modetteloves för att tipsa alla er läsare om vilka produkter som är säsongens måsten. Alla våra tips är verkligen så galet bra och flera av de produkter som vi valt ut nu har bla jag promotat lääääänge till alla mina vänner.

Är så glad över att allt är prisvärt också. Det är något jag själv ofta saknar när jag kikar in modetips. Rimliga priser Liksom.

Hur som helst. Jag tycker ni borde spana in allt på sajten och på vår Instagram (modette.se) för inspo! 
(null)
Fina Tove som gör sin praktik hos oss i årets snyggaste byxor och min kollega Frida i världens mysigaste jacka!
(null)
Bjuder på en sneak peak med lite bilder från #Modetteloves!! Älskar allt!!
(null)
På fredag går flyget till...
(null)
Måndag:
Idag står jobb på schemat. Ska jobba klart med allt material vi tog fram förra veckan inför ett projekt vi snart släpper. Har verkligen varit så kul att jobba med. Längtar så tills jag får visa!!

Tisdag:
Efter jobbet väntas en AW med tjejerna från jobbet. Ska bli så mysigt! Jag är så nyfiken på Gröna Lund så det blir kanske en sväng dit!

Onsdag:
Jobbet väntar i vanlig ordning och därefter ska jag packa det sista inför Dubai!! Så pepp!

Torsdag:
Efter jobbet så rullar tåget iväg hem till Karlstad. Blir en natt där innan vi reser. 

Fredag:
Idag går flyget till Dubai för en exxxtra lång semestervecka med sol och värme. Så nice! Ska bli underbart med värme, bad, morgonträningar och mys. Åh vad jag längtar!!