Modette

Vi flyttar!!
(null)
(null)
Hej på er!! Tänkte berätta mer om det oklara inlägget jag skrev tidigare i veckan. Jag har smält allt som hänt nu och det känns "på riktigt att säga det:

Vi ska flytta - från både lägenheten i Karlstad och i Stockholm!

I onsdags(?) skrev jag på kontraktet och sålde vår älskade lägis i Stockholm och igår skrev Filip på och sålde lägisen i Karlstad! Känslorna har varit blandade men nu är jag mest spänd inför framtiden...
(null)
(null)
Tiden i stockholmslägisen och framförallt i Karlstadslägenheten har varit mina livs bästa år. Gud vad roligt jag haft i våra lägenheter, så många fina minnen och stunder.

Det känns jobbigt att ta farväl då vi har så fina minnen från båda hemmen. Men jag är ändå peppad på framtiden nu!

Skriver mer om vår plan framöver lite senare. Måste hoppa in i duschen nu och förbereda mig inför ikväll då jobbet firar 10 år! 

Bootcamp med Björn Borg & Fitnesscollection
(null)
(null)
God morgon!! Som de flesta av er kanske sett på min Instastory så har mina morgonar ofta börjat med bootcamp.

Det är Björn Borg och Fitnesscollection som styrt ihop det tillsammans med Vitamin Well. Vi har testat allt från Thaiboxning till Barre och det har varit så kul!

Jag har upptäckt en ny kärlek till morgonträning och massa nya studios i Stockholm att träna på. Så himla nice! Tråkigt dock att idag var sista dagen men man får väl träna vidare själv helt enkelt.

Om någon som läser det här tränar på, eller funderar på att börja med Fitnesscollection, hör av er så kan vi köra ihop!! Hade varit så kul med ett eget "Home made" bootcamp-gäng!!

Nu ska jag sticka till jobbet. Vi hörs sen!
En stor dag!!
(null)
Wow hörrni, vilken jäkla onsdag det har varit. Den inledes med ett möte om ett eventuellt up comming-projekt som jag VEEERKLIGEN hoppas blir av. Tror många av er skulle gillat det!!

Därefter fortsatte jag jobba och hämtade ut min favorit parfym som slutat säljas i vanliga butiker. Har inte använt den på flera år så det var en så mysig känsla att få känna den doften igen. Minns hur mycket jag älskade den och att jag faktiskt ofta fick komplimanger när jag kramade någon. 

Men störst av allt idag har varit ett kontrakt jag signade i eftermiddags. Det har gått så snabbt och jag är fortfarande för nervös för att säga det högt eller skriva ut vad det gäller. Måste nog smälta det lite. 

Vet vad ni tänker, men jag vågar inte sätta ord på det än. Men snart så, när jag landat i det. Är nog fortfarande i chock!

Kommer dela med mig snart men vågar inte riktigt än...