Modette

Färger till lägenheten
Tänkte skriva lite om färger till lägenheten. Vi kommer inte göra någon stor renovering direkt utan främst måla om och fixa lite detaljer. Färgerna som känns mest aktuella är olika brytningar i grått, rosa, beige och grön. Visar lite hur tankarna går nedanför! 

(null)
Bilder: Pinterest

Grå
Grått funkar i de flesta rummen men vi tänker främst till vardagsrummet eller köket. Jag är lite sugen på en grå färg med lite beige/varm brytning. 

(null)
Bilder: Pinterest

Beige
Beige är ju livets färg. Så självklart vill jag ha det på väggarna, men inte så det blir för gult. Vill hellre ha en mer grå brytning på det (som bild 1 & 3 från vänster). Tror det här skulle passa i vardagsrummet också!

(null)
Bilder: Pinterest

Grön
Till sovrummet har vi kikat på gröna toner, mer åt det grå/blå/gröna hållet än. Kanske inte lika tydlig grön som på bilderna ovanför. Men ville ge lite känsla. Är lite sugen på grön till köket också, grön eller grå, så snyggt!!

(null)
Bilder: Pinterest

Rosa
Varma toner av rosa ligger också varmt om hjärtat, funderar på dessa till badrummet. Min favorit är den högst upp till vänster. Är så kär i den tonen!!

Vad tycker ni? Är jättenyfiken!! Tar gärna emot tips pch tankar!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress