Modette

Alptoppar med vänner VS. snöslask i Sverige
– I samarbete med STS Alpresor –
 
Att jobba utomlands är ett av mina livs största (och bästa) upplevelser. Det är nya vänner, massa fest, oändliga äventyr och så spännande att jag blir helt pirrig när jag tänker tillbaka på det. Men det gav mig också mitt livs viktigaste insikt, att ingen dröm är för långt bort.
 
Att spendera vintern 2019 på en alptopp med kompisar istället för att huttra i busskuren innan jobbet här hemma drömmer många om. Men det är få som tror att det ens är möjligt att byta ut snöblandat regn mot nyplogade backar och skidsafari. Att resa till Alperna och dela ut CV:n när man saknar erfarenhet och utbildning känns ganska orimligt.  

Även om du är grym på att åka skidor så behöver du lära dig om säkerhet, rollen som reseledare och i många fall även ha erfarenhet från tidigare resor. Därför känns det så kul, och viktigt, att tipsa er om STS Alpresors kurser i vinter. Under under åtta dagar i Bad Gastein kan du utbilda dig till att få drömjobbet jag nämnde ovan.
 
(null)
  (null)
 
En stor fördel med att ta en kurs innan du söker jobb är att du får en trygg och bra start på ditt livs äventyr. När du jobbar som reseledare hos STS Alpresor får du spendera mycket tid i backen. De arrangerar allt från skidsafari, gemensam åkning och picknick i backen – i självaste Alperna. Hur fett?!

Efter utbildningen kan du jobba som reseledare hos dem eller hos andra researrangörer, både under vintern och sommaren.
 
Just nu har de öppnat ansökan inför vinterns kurser 2019/20. Om du söker innan den 15 september får du dessutom 500 kronor i rabatt på kursavgiften. Läs mer om hur du söker via länken HÄR för att påbörja ditt livs stora äventyr!
 
– I samarbete med STS Alpresor –
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress