Modette

Flytta utomlands?
(null)
(null)
(null)
Hallå mina hjärtan! Skriver från poolkanten. Här går dagarna väldigt långsamt (thank god). Vi har supertur med vädret och varje dag bjuder på sol och värme. Får sån sommarfeeling. Känns som det kommer vara sommar när vi kommer hem, så det är ju tur att våren är runt hörnet. 

Annars då?

Jag har dragit på mig en rejäl förkylning som jag trotsar till max. Annars gör vi inte så mycket mer än att sola, bada, äta, äta och sen äta lite till. Så mysigt. En vacker dag, långt in i framtiden, så skulle jag vilja bo i sånt här klimat igen. Nu trivs jag så bra på jobbet, med mina vänner och livet som det är. Men när jag blir äldre skulle jag lätt kunna tänka mig att flytta utomlands och bo. Det är något jag vill göra en gång till i livet iallafall.

Har ni några sånna tankar/erfarenheter? Hade varit jättekul att höra!
Topless

Det låter intressant!
Besök min blogg http://nysolabadatopless.blogg.se/


Ida

Jag har också gjort den Norge-rundan, rest, börjat om på noll, Norge och sen rest igen. Hehe, kan säga att drömmen om att bo & leva i ett varmare och mer avslappnat land aldrig avtagit trots att jag nu närmar mig 30. Så jag och killen gjorde slag i saken och flyttade för 3 veckor sedan till Portugal. Jag ångrar mig inte en sekund so far! Kika in på min blogg så kan du se hur jag filurat kring det hela! :) Ha en fin helg!

Ida

Här är bloggen ;D

consciouslivin.blogg.se

TADA .. haha, jag och teknik!

Svar: haha typical teknik att alltid krångla!! Men gud vad kul! Så himla inspirerande att bara göra verklighet av sin dröm. Ska in och läsa direkt!! 😍
Lisa Billinger

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress