Modette

Jobba samtidigt som du upptäcker världen? Tips på livets drömjobb!
– I samarbete med STS Alpresor –
 
Två av mina största intressen här i livet är resor och karriär. Två saker som sällan går hand i hand då det ena ofta utesluter det andra.
 
När jag tog studenten så drömde jag om att få resa och se nya saker. Uppleva äventyr och träffa människor från världens alla hörn. Det kostar ju en hel del så min lösning fick bli ett halvårs superkneg i Norge och sen en resa till australien innan jag landade hemma igen och fick börja om på noll för att kunna dra iväg igen. Nu när jag såg att STS Alpresor höll reseledarutbildningar kände jag verkligen: "fasen, jag önskar att jag hade sett det där tidigare".
 
Tänk om jag kunde ha rest, äventyrat, upptäckt nya platser, knytit kontakter och fått vänskaper världen över samtidigt som jag faktiskt fick grymma erfarenheter och tjänade pengar? Vilket drömjobb!!
 
Jag som hoppfull student & sen på resande fot efter ett halvår av slit och sparande.
 
Därför är jag nu så glad över att kunna tipsa er om att söka deras reseledarutbildningar. Det är helt enkelt en kurs där man under åtta dagar utbildar sig i allt från att skapa arrangemang, lära sig problemlösning till hur resebranschen fungerar.
 
Efter kursen kan man jobba som reseledare för STS Alpresor eller hos andra researrangörer, men det man lär sig är även meriterande när du söker andra jobb i framtiden.
 
På STS Alpresor kan du jobba som reseledare året om. På sommaren arrangerar du utflykter och vandringar i Italien och Österrike och på vintern är det främst fokus på skidåkning där du kan jobba på populära orter såsom Val Thorens, Bad Gastein och St Anton.
 
Hur nice vore det inte att få uppleva alla dessa platser samtidigt som du jobbar och tjänar pengar?
 
 
Nu har de öppnat ansökningen för den kommande sommarkursen som gör att du kan få jobb redan sommaren 2019. Den sista ansökningsdagen är den 31 mars och jag tycker verkligen att du ska in och kika då det är en biljett till att upptäcka världen samtidigt som man får en rejäl skjuts i karriären.
 
SÖK IN via länken HÄR! Kom ihåg att göra det senast 31 mars för att kunna börja jobba redan i sommar!
 
 Några bilder från min senaste fjällresa som verkligen var helt magisk! Glöm inte att ansöka till utbildningen HÄR!
 
– I samarbete med STS Alpresor –
Ajli Müller

jag är så sugen på att utbilda mig där, har dock inte riktigt råd ännu :( jag har rest med STS alpresor många gånger!

Svar: SAME! Åh vad kul, var har ni rest då? :D
Lisa Billinger

MADDISENJ.SE - mode och föräldraskap

Tänk vilket drömjobb, det skulle man gjort innan man stadgade sig och skaffade familj :p haha!

Svar: Visst? Känner exakt samma. Så himla kul att man åtminstone får tipsa andra om att söka, jag hade inte tvekat en sekund!
Lisa Billinger

Hannas krypin

Men vilket drömjobb. När jag läser det här inlägget önskar jag att jag var sisådär femton år yngre och hade möjligheten att dra iväg. Svårt nu med tre barn att bara packa sina grejer för att uppleva en sån här grej.

Svar: Visst! Så himla bra att det finns för unga som vill ut och se världen och samtidigt jobba!
Lisa Billinger

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress