Modette

Min sämsta konsertupplevelse
God dag på er! Tänkte slänga upp lite mobilbilder från igår och svara på frågan många ställt efter min bild på Instagram igår, varför tyckte jag att SHM-konserten var så dålig?

Först och främst hade jag en fantastisk fördrink med mina vänner som hade styrt upp det supermysigt med drinkar, sushi och mingel innan vi drog till tele2. Så mys! 

(null)
(null)

Men väl på arenan sjönk peppen snabbt till botten.

För det första var vakterna och delar ur personalen GRYMT otrevliga och ohjälpsamma. Folk var glada, dansade och peppade. Men de gick och hotade flera om att de skulle bli utkastade och jag såg dem ständigt leda ut folk från vip-baren. Alla stod tillslut stela som höns i väntan på slakt i rädsla för att bli utkastade.

Vårt sällskap stod och pratade kring ett bord och drack drinkar i den här "exklusiva vip-baren" som var en av förmånerna med de vip-biljetter vi köpt för lite mer än 1500/styck. Alla var ganska lugna men peppade, det var ju SHM konsert men man ville hålla låg profil i och med att vakterna verkade vara ute efter att kasta ut folk.

Rätt som det var kom en vakt till vårt sällskap och tog en av oss åt sidan, han var inte särskilt full, lite berusad såklart men han stod lugnt och snackade med oss vid bordet från att vi kom in. Han blev avisad från konserten och när vi ifrågasatte vakternas beslut hotade dem med att skicka ut oss också.

Samma vakt hotade flera i vårt kompisgäng med att de skulle ut av diverse olika anledningar. Hon verkade inte heller ha koll på vem hon tillrättavisat tidigare eftersom hon skrek på en av mina tjejkompisar att hon fått tillsägelse förut när hon frågade en simpel fråga.

Det var inte någon som var stökig, folk var glada och peppiga men vakterna betedde sig som om gästerna var en aggressiv demonstration och skulle hota och slita ut folk till höger och vänster.

Från att vara peppad och glad kände man sig orolig och låg.

Dessutom vågade man inte ta kontakt med vakterna eller annan eventpersonal när man skulle fråga efter toaletter, vilket område man skulle gå till osv. Dels för att man behövde fråga fem stycken innan man fick ett svar, och dels för rädslan att bli utskickad innan konserten ens hade börjat när man ändå lagt mycket pengar på en biljett.

Det var faktiskt inte ett okej beteende och hela mitt sällskap blev skärrade och chockade.

Vip-området som man ändå betalat en bra peng för skulle ha bättre platser, en exklusiv bar osv. Men området var lokaliserat längst bak bland sittplatserna, så vi fick stå mellan stolarna och dansa på rad?? Och om man ville få mer plats och dansa mellan stolsraderna i gången så kom vakten och hotade med utkastning. Så längst bak, mellan raderna. Som ni ser på bilden nedan:
(null)
Den där exklusiva baren satt ihop med läktaren och var lokaliserad bakom tjockt plexiglas. Man fick inte ta med någon dryck ut så den var helt värdelös. Istället fick man gå igenom ett stängsel och gå till baren längst bak i publiken nere på golvet.

Där fanns det öl och ett litet utbud av läsk, som jag hörde tog slut efter 30 minuter.

Så ja, arrangemanget som sådant var under all kritik.

Själva spelningen färgades såklart dels av alla omständigheter som gjort en irriterad och orolig innan. Men jag tyckte den var ganska seg, opersonlig och det var typ en låt som jag verkligen gick igång på.

Ska jag vara helt ärlig var musiken, ljuset och stämningen bättre på Tjalans som vi gick till efteråt. Tjalans är alltså en bar.

Ne, ett riktigt bottennapp blev det igår. Jag drog på mig ett leende, dansade och hade kul ändå för att göra det bästa av situationen. Men till och med idag känner jag mig chockad och irriterad över hela upplevelsen.

Var det någon mer som var där? Vad tycker ni om konserten? 

(null) 
(null)
En positiv sak är iallafall att jag har så fina vänner. Hade det inte varit för dem hade kvällen aldrig gått att rädda! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress